Premium Real Estate Forum

Το μεγάλο ελληνικό συνέδριο για την αγορά του Real Estate

Μάθετε όλα τα νέα και τις τάσεις στο Real Estate

Στο 3ο συνέδριο Real Estate Forum 2023 θα συναντηθούν όλοι οι decision makers της ελληνικής αγοράς ακινήτων με σκοπό την ενημέρωση για τα νέα δεδομένα, το networking και το διάλογο για τις στρατηγικές του κλάδου.

Το Real Estate Forum διοργανώνεται στο πλαίσιο της μοναδικής έκθεσης για το Real Estate στην Ελλάδα, της Premium Real Estate Expo, από την εταιρεία RMI (γνωστή για την επιτυχημένη έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ, The Greek Fine Food Exhibition).
Ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, experts από αγορές – κλειδιά για το ελληνικό real estate, εκπρόσωποι υπουργείων και αρμόδιων κρατικών φορέων, εκπρόσωποι των φορέων χρηματοδότησης και υψηλόβαθμα στελέχη από συνεργαζόμενους κλάδους (κατασκευές, αρχιτεκτονική, τεχνολογία κ.ά.) συνθέτουν τα panels των ομιλητών.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

 • Μεσίτες
 • Μεσιτικά Γραφεία
 • Συμβούλους Ακινήτων
 • Κατασκευαστές/Developers
 • Αρχιτεκτονικά Γραφεία
 • Επενδυτικές εταιρείες
 • Επενδυτές
 • Τράπεζες
 • Εταιρείες Εκμετάλλευσης Ακινήτων Βραχυχρόνιας Μίσθωσης
 • Ιδιοκτήτες Ακινήτων

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ

Με την συμμετοχή στο Real Estate Forum:

 • Ενημερώνεστε για όλα τα νέα δεδομένα
 • Συζητάτε με τους ομιλητές και απευθύνετε ερωτήσεις σε πραγματικό χρόνο
 • Μαθαίνετε όλες τις τάσεις για τα οικιστικά, τουριστικά, εμπορικά κι επαγγελματικά ακίνητα
 • Δίνετε το «παρών» στο κορυφαίο event για το χώρο του Real Estate στην Ελλάδα και συμμετέχετε ενεργά στο δημόσιο διάλογο
 • Πραγματοποιείτε συναντήσεις με ομιλητές και στελέχη
 • Μιλάτε στο κοινό που σας ενδιαφέρει
 • Ενισχύετε την αναγνωρισιμότητά σας αλληλεπιδρώντας με όλους τους stakeholders της αγοράς

Το συνέδριο θα έχει εκτεταμένη προβολή σε όλα τα μέσα και το υλικό επικοινωνίας της Premium Real Estate Expo.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Σάββατο10 Νοεμβρίου

10:30 – Προσέλευση

11:00 – Χαιρετισμός – Ομιλία

11:10 – Αγορά ακινήτων: αναμενόμενη ανάπτυξη ή φούσκα;
Κωνσταντίνος Τζάρος, Πρόεδρος Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Θεσσαλονίκης (ΣΜΑΣΘ)

11:30 – Η ανάπλαση των κτιριακών εγκαταστάσεων της ΔΕΘ και η σημασία της για την πόλη της Θεσσαλονίκης
Αναστάσιος (Τάσος) Τζήκας, Πρόεδρος ΔΕΘ – HELEXPO AE
Κυριάκος Ποζρικίδης, Διευθύνων Σύμβουλος, ΔΕΘ – HELEXPO Α.Ε.

11:50 – Το ενδιαφέρον των Ισραηλινών επενδυτών για την ελληνική αγορά ακινήτων – Η περίπτωση της Θεσσαλονίκης
Cobi Bitton, Founder & CEO of INTEGRITAS PEOPLE & BUSINESS (IPB)

12:10 – Η δημιουργία του πρώτου τεχνολογικού πάρκου 4ης γενιάς ως ένα οικοσύστημα καινοτομίας
Ιωάννης Κακκαβάκης, CFO Thess in Tech

12:30 – Η αλλαγή χρήσης του ακινήτου ως τρόπος εμπορικής αξιοποίησής του
Θάνος Χαριστός, Δικηγόρος- Εταίρος Δικηγορικής Εταιρείας Nexus

12:50 – Ανάπλαση Παραλιακού Μετώπου Θεσσαλονίκης
Δημήτρης (Τάκης) Δούμας, Αρχιτέκτων Πολεοδόμος – Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος της μελετητικής εταιρείας ΔΙΚΤΥΟ Α.Ε.

13:10 – Γιατί να επιλέξω παθητικό κτίριο;
Γεώργιος Δερμεντζής Ηλεκτρολόγος μηχανικός, ειδικός συνεργάτης του Ελληνικού Ινστιτούτου Παθητικού κτιρίου (ΕΙΠΑΚ)

13:30 – Golden Visa και επενδυτική μετανάστευση
Αλκίνοος Κωνής, Δικηγόρος- Εταίρος Δικηγορικής Εταιρείας Nexus

14:00 – Προβλήματα στην εκτός σχεδίου δόμηση μετά τη δημοσίευση του ν.4759/2020
Παναγιώτης Καρανάσιος, Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Founder and CEO  της Καρανάσιος – Βαρσάμη & Συνεργάτες, Σύμβουλοι Μηχανικοί

14:20 – Πλειστηριασμοί ακινήτων. Μια αγορά με ετήσιες πωλήσεις άνω του 1 Δις ευρώ, κάτω από το ραντάρ!
Βασίλειος Πάτρας, Διευθυντής ανάπτυξης Landea

14:40 – Panel:Η Χαλκιδική σήμερα και ο ρόλος του μεσίτη στην ανάδειξη του ακινήτου και της περιοχής
Παρουσίαση έρευνας της αγοράς ακινήτων στη Χαλκιδική από τον Σύλλογο Μεσιτών Χαλκιδικής
Γρηγόρης Στιβαχτάρης, Πρόεδρος Συλλόγου Μεσιτών Χαλκιδικής
Κωνσταντίνος Καρούλης, Αντιπρόεδρος Συλλόγου Μεσιτών Χαλκιδικής

15:00 – Η ψηφιακή αναμόρφωση του Real Estate στην Ελλάδα με την βοήθεια των Data Analytics
Βασίλειος Ηλιόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος Blupeak properties

15:20 – Γιατί τώρα είναι η καλύτερη στιγμή να επενδύσει κανείς σε δύο χώρες – Σημασία διαφοροποίησης χαρτοφυλακίου
Anna Pazdurova, CEO Vision Properties Group
Director/Co-founder Vision Investment Properties UAE

15:45- Συμπεράσματα και κλείσιμο ημερίδας
Κωνσταντίνος Τζάρος, Πρόεδρος Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Θεσσαλονίκης (ΣΜΑΣΘ)

16:00 – Τέλος Ημερίδας

ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Ο Cobi Bitton, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της INTEGRITAS PEOPLE & BUSINESS (IPB), διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία στη διαχείριση της επιχειρηματικής ανάπτυξης και ως επικεφαλής στρατηγικής BD στο Ισραήλ και σε διεθνές επίπεδο. Επίσης, έχει μεγάλη εμπειρία ως σύμβουλος σε εταιρικές συγχωνεύσεις και εξαγορές. Στα τελευταία 30 χρόνια, ο Cobi ασχολείται με τη διαχείριση της επιχειρηματικής ανάπτυξης, τη συμβουλευτική και την ηγεσία διαδικασιών καινοτομίας. Παρέχει επίσης συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα εταιρικής καινοτομίας σε νεοσύστατες επιχειρήσεις, ώριμες εταιρείες, παγκόσμιες εταιρείες, μεταποιητικές εταιρείες και μεμονωμένους επενδυτές στρατηγικής ανάπτυξης. Έχει εργαστεί στις ακόλουθες χώρες, αλλά όχι μόνο: Ισραήλ, ΗΠΑ, Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία, Τσεχική Δημοκρατία, Σλοβακία, Πολωνία, Ιταλία, Ελβετία, Ρωσία, Μεξικό, Βραζιλία, Ινδία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Σιγκαπούρη, Καμπότζη, Αιθιοπία, Γκάνα.

Η Anna Pazdurova έχει ένα μεταπτυχιακό στις Επενδύσεις και άλλο ένα στη Στρατηγική Διοίκηση. Έχει ειδικευτεί στο Property Investment Training και στο Master Mind Training. Είναι μια επιχειρηματίας που χαίρεται να επηρεάζει θετικά τις ζωές των ανθρώπων μέσω της επιλογής τους για ακίνητη περιουσία.
Η Anna είναι παθιασμένη με την ευαισθητοποίηση σχετικά με τα οφέλη της επένδυσης σε δύο χώρες. Της αρέσει να προσφέρει πραγματικές επιχειρηματικές λύσεις σχετικά με τον τρόπο διαφοροποίησης των χαρτοφυλακίων προκειμένου να μεγιστοποιηθούν τα κέρδη και να ελαχιστοποιηθούν οι κίνδυνοι και οι φόροι.

Ζώντας σε διαφορετική χώρα από τη δική της, η Anna θα μοιραστεί τη μακροχρόνια επαγγελματική της πείρα σχετικά με το γιατί η επένδυση σε δύο χώρες είναι η καλύτερη επιλογή με πολλά πλεονεκτήματα. Θα παρέχει επίσης λύσεις για το πώς να ξεπεραστούν οι πιθανές προκλήσεις που φοβούνται πολλοί επενδυτές.

Ο Δρ. Γιώργος Δερμεντζής είναι ειδικός συνεργάτης R&D του Ελληνικού Ινστιτούτου Παθητικού Κτιρίου (www.eipak.org). Επίσης, είναι ερευνητής στο Πανεπιστήμιο του Ίνσμπρουκ της Αυστρίας από το 2011. Το 2018 ολοκλήρωσε τις διδακτορικές του σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Ίνσμπρουκ υπό την καθοδήγηση του Wolfgang Feist, ιδρυτή του Ινστιτούτου Παθητικών Κτιρίων στη Γερμανία. Έχει συμμετάσχει σε πολλά ευρωπαϊκά, διεθνή και εθνικά επιστημονικά και εφαρμοσμένης έρευνας προγράμματα. Το κεντρικό πεδίο έρευνας του εστιάζεται στις αντλίες θερμότητας για ενεργειακώς αποδοτικά κτίρια όπως τα Παθητικά.

Ο Δημήτρης (Τάκης) Δούμας αποφοίτησε από την Ecole Speciale d’ Architecture de Paris το 1980. Έχει διατελέσει πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Θεσσαλονίκης (1987 – 1989) και από το 2008 είναι Μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών Πανελλήνια Ένωση Αρχιτεκτόνων (ΣΑΔΑΣ – ΠΕΑ). Στα πλαίσια της σχεδόν 30χρονης αποκλειστικής απασχόλησης με τον χωρικό σχεδιασμό σε όλα τα επίπεδά του, συμμετείχε ως μελετητής στην εκπόνηση πλέον των 60μελετών.
Ξεκινώντας με το πρόγραμμα της Επιχείρησης Πολεοδομικής Ανασυγκρότησης (Ε.Π.Α. 1982 – 84) του Υ.Χ.Ο.Π., την συμμετοχή του στις πρώτες μελέτες Γενικών Πολεοδομικών Σχεδίων με τον οικιστικό Νόμο 1337/83, συνέχισε με τις ανάλογες πολεοδομικές μελέτες είτε Κύριας είτε Παραθεριστικής Κατοικίας.
Κατόπιν, η επί μακρόν διάστημα κύρια απασχόληση με τις Μελέτες Εφαρμογής του Πολεοδομικού Σχεδιασμού ολοκλήρωσε την πραγματική και ουσιαστική γνώση του Χωρικού Σχεδιασμού και των επιλογών του.
Με το νέο οικιστικό Νόμο η εμπειρία εμπλουτίστηκε με τα καθήκοντα του συντονιστή, παράλληλα με αυτά του μελετητή στις νέες μελέτες Χωρικού και Πολεοδομικού Σχεδιασμού (ΓΠΣ, ΣΧΟΟΑΠ, ΠΜ κλπ).
Παράλληλα η εκπόνηση μελετών Αστικού Σχεδιασμού και Αναπλάσεων και ο συντονισμός τους, ολοκλήρωσε το γνωστικό πλαίσιο της έως σήμερα επαγγελματικής μου διαδρομής.
Ως Διαχειριστής και ως Διευθύνων Σύμβουλος στις μελετητικές εταιρείες που συμμετείχε, οργάνωσε και κατηύθυνε τις εργασίες μελετητών μηχανικών διαφόρων ειδικοτήτων , που αποτελούσαν το επιστημονικό δυναμικό τους.

Ο Βασίλης Ηλιόπουλος σπούδασε Οικονομικά και Διαχείριση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πατρών καθώς και Τραπεζικά Οικονομικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο (ΕΚΠΑ). Εργάζεται ως λογιστής και έχει τριάντα έτη εμπειρία σε συμφωνίες λογαριασμών, εξορθολογισμό λογαριασμών και οικονομικό σχεδιασμό.

Ο κος Ηλιόπουλος θα μιλήσει για την ψηφιοποίηση των ακινήτων στην Ελλάδα με τη βοήθεια των Data Analytics. Πρόκειται για την χρήση τεχνολογίας και αναλυτικών μεθόδων για τη συλλογή, ανάλυση και εκμετάλλευση δεδομένων που σχετίζονται με την αγορά ακινήτων. Στόχος είναι η μετάβαση του Real Estate στην Ελλάδα στη νέα ψηφιακή εποχή και η μεγιστοποίηση της απόδοσης των ακινήτων.

Ο Ιωάννης Κακαβάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Tampa των ΗΠΑ και στη συνέχεια πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στον Πανεπιστήμιο του Reading στο Ενωμένο Βασίλειο στην Οικονομετρία. Έχει εργαστεί ως οικονομικός αναλυτής και ως στατιστικός. Σήμερα είναι o  οικονομικός Διευθυντής στη Thess INTEC AE και ιδιοκτήτης της Metrics Analysis Ltd. Επίσης είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου Θεσσαλονίκη 21ος Αιώνας.

Ο Παναγιώτης Καρανάσιος είναι συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος των εταιρειών που αποτελούν όλες μαζί την ομάδα εταιριών της Καρανάσιος – Βαρσάμη και συνεργάτες. Είναι Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΑΠΘ. Εδώ και 33 χρόνια ασχολείται με τη μελέτη, σχεδίαση και αδειοδότηση δραστηριοτήτων, εγκαταστάσεων (κτηριακών και μηχανολογικών) και επιχειρήσεων που ανήκουν σε όλους τους οικονομικούς κλάδους εμπόριο, υπηρεσίες, μεταποίηση και τουρισμό. Είναι τεχνικός σύμβουλος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, του Συνδέσμου Εξαγωγέων Ελλάδος, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος και διαφόρων συλλόγων και ομοσπονδιών επαγγελματιών .
Με έδρα την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, οι εταιρείες στις οποίες συμμετέχει ως ιδρυτής και Δ/νων Σύμβουλος προσφέρουν καθετοποιημένες υπηρεσίες σε όλη την Ελλάδα στον ιδιωτικό και στον δημόσιο τομέα, ξεκινώντας από την εξεύρεση του κατάλληλου ακινήτου, τον έλεγχο, την ωρίμανση, την ανάπτυξη, τη μελέτη και την αδειοδότηση της δραστηριότητας της επένδυσης, απασχολώντας 60 μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων. Επίσης, αναλαμβάνουν υποστηρικτικά και το after sale service της επιχείρησης κατά τη φάση λειτουργίας της, σε σχέση με τις δημόσιες υπηρεσίες καθώς και στα ζητήματα που αφορούν στην υγεία και ασφάλεια στην εργασία. Ο κος Καρανάσιος έχει λάβει μέρος στη δημιουργία πρωτογενούς και δευτερογενούς νομοθεσίας από πλευράς των συνδικαλιστικών φορέων που ως τεχνικός σύμβουλος υποστηρίζει. Διαθέτει τη γνώση και την εμπειρία, προκειμένου να αναλύσει στην ημερίδα τις προοπτικές και τα προβλήματα σε σχέση με τη δυνατότητα ανάπτυξης και δόμησης των εκτός σχεδίων πόλεων ακινήτων, ιδιαίτερα μετά από όσα προβλέπονται στις τελευταίες νομοθετικές ρυθμίσεις.

Ο Κωνσταντίνος Καρούλης, συνιδρυτής της Metron Group και σήμερα Διευθύνων Σύμβουλος της RE/MAX Metron στη Χαλκιδική είναι ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Μεσιτών Χαλκιδικής με μεγάλη πείρα στον κλάδο του Real Estate.
Ξεκίνησε τις σπουδές του σε Business Administration στο ΑΤΕΙ Θεσσαλίας και τις ολοκλήρωσε στο πανεπιστήμιο Delft της Ολλανδίας. Εξειδικεύτηκε στο Marketing και το Real Estate στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ απέκτησε και το δίπλωμα του Εκτιμητή από το National Association of REALTORS των ΗΠΑ.

O Αλκίνοος – Θωμάς Κωνής γεννήθηκε το 1993 στην Πρέβεζα. Είναι δικηγόρος και πραγματοποίησε την πρακτική του άσκηση στο δικηγορικό γραφείο του Αθανασίου Χαριστού και Συνεργατών, ενώ από το 2018 εργάζεται ως συνεργάτης δικηγόρος στη Δικηγορική Εταιρεία “NEXUS”. Ειδικεύεται στο Δίκαιο Εταιρειών, στο Δίκαιο Ακινήτων, καθώς και στο Μεταναστευτικό Δίκαιο, Επίσης, είναι μεταπτυχιακός φοιτητής στο ΠΜΣ Αστικού, Αστικού Δικονομικού και Εργατικού Δικαίου στο ΑΠΘ με ειδίκευση το εργατικό δίκαιο, καθώς και στο ΔΠΜΣ του Κτηματολογίου στο ΑΠΘ. Ομιλεί την Αγγλική και τη Γερμανική γλώσσα.

Ο Βασίλης Πάτρας είναι διπλωματούχος Μηχανικός Η/Υ και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών με μεταπτυχιακό στα Ολοκληρωμένα Συστήματα Υλικού Λογισμικού και με πάνω από 20 χρόνια εμπειρία στην ανάπτυξη online υπηρεσιών και έργων πληροφορικής. Είναι Chief Digital Officer στην εταιρία Newsphone Hellas με την οποία συνεργάζεται τα τελευταία 15 χρόνια και με την οποία έχει σχεδιάσει και αναπτύξει, μεταξύ άλλων, το Vrisko.gr και τα έργα Eauction.gr και Levante Ferries.com. Από τον Απρίλιο του 2019 και για τα τελευταία 4 χρόνια έχει αναλάβει τη διεύθυνση του Landea.gr που είναι η  μοναδική υπηρεσία εύρεσης πλειστηριασμών με πάνω από 600.000 επισκέψεις το μήνα και με 30.000 εγγεγραμμένους χρήστες που αναζητούν ακίνητα – επενδυτικές ευκαιρίες!

O Βασίλης Πάτρας ως Business Development Director του Landea.gr και με την πολυετή εμπειρία του στον χώρο των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών θα μιλήσει για την πορεία της αγοράς των πλειστηριασμών ακινήτων στην Ελλάδα όπου θα παρουσιάσει αναλυτικά στοιχεία για το μέγεθος και τη δυναμική της. Επίσης θα δώσει πληροφορίες για τη συμπεριφορά και τις ανάγκες των ενδιαφερομένων να αγοράσουν ακίνητο από πλειστηριασμό καθώς και τις ευκαιρίες που δημιουργούνται για νέες υπηρεσίες που μπορούν να προσφέρουν οι   επαγγελματίες του Real Estate.

Ο Δρ. Κυριάκος Ποζρικίδης είναι Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΘ – HELEXPO.Α.Ε. από το 2013 έως και σήμερα, διδάκτορας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) του Πανεπιστημίου της Ουαλίας. Διατέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου (1995 – 1998) και Πρόεδρος (1998 – 2000) στην Ευρωπαϊκή Ένωση Διεθνών Τουριστικών Εκθέσεων (European Tourism Trade Fairs Association). Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου (2012 – σήμερα) στην παγκόσμια ένωση εκθέσεων (Union des Foires Internationals) και Πρόεδρος & μέλος της Ένωσης Εκθέσεων Κεντρικής Ευρώπης (Central European Fairs Alliance – CEFA).
Είναι μέλος του Δ.Σ. του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος.
Έχει γράψει τέσσερα βιβλία σχετικά με τις εκθέσεις και έχει δεκάδες δημοσιεύσεις σε επιστημονικά και κλαδικά έντυπα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Έχει διδάξει επί σειρά ετών Event Management στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και έχει τιμηθεί από τον ΕΟΤ για την προσφορά του στον Συνεδριακό Τουρισμό.

Ο Γρηγόριος Στιβαχτάρης είναι πρόεδρος του Συλλόγου Μεσιτών Χαλκιδικής

Ο Κωνσταντίνος Τζάρος γεννήθηκε στις ΗΠΑ το 1979. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του ως Πολιτικός Μηχανικός στο ΑΠΘ, ενώ είναι κάτοχος MBA (Master in Business Administration) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Από την πολυετή του πορεία στον χώρο των κατασκευών, ως μελετητής και κατασκευαστής μεγάλων έργων, αλλά και ως υπεύθυνος για τις αγοραπωλησίες των ακινήτων από το 2008, διαπίστωσε την ανάγκη για παροχή κτηματομεσιτικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, που θα εξυπηρετούν τους κατοίκους της ευρύτερης επικράτειας με υπευθυνότητα και συνέπεια. Είναι μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Θεσσαλονίκης από το 2008 έχοντας διατελέσει και πρόεδρος, μέλος του ΔΣ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου από το 2011, μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος  από το 2003, Εκλεγμένος αντιπρόσωπος των Μεσιτών στην ΟΜΑΣΕ (Ομοσπονδία Μεσιτών Ελλάδος), Εκλεγμένος Αντιπρόσωπος των Μεσιτών στην ΟΕΕΘ (Ομοσπονδία Επαγγελματιών Εμπόρων Θεσσαλονίκης) και Αναπληρωματικό μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου Μεσιτών Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, ενώ είναι Συνιδιοκτήτης της Bee Realestate.

Ο Αναστάσιος (Τάσος) Τζήκας αποφοίτησε από την Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ από το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών. Είναι Πρόεδρος της ΔΕΘ – HELEXPO ΑΕ από το 2013 και του Πάρκου Επιχειρήσεων Υψηλής Τεχνολογίας «Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης» από το 2001. Είναι Γ’ Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Marketing του N.Θεσσαλονίκης και του Μητροπολιτικού Οργανισμού Μουσείων Εικαστικών Τεχνών Θεσσαλονίκης (MOMus).
Υπήρξε ένας από τους ιδρυτές της Singular Βορείου Ελλάδος ΑΕ και διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος της Singular Β.Ε. ΑΕ και της Singular Software AE από το 1987-2006. Στη διάρκεια της περιόδου αυτής υπήρξε Διευθύνων Σύμβουλος της Singular Bulgaria, Singular Romania, Αντιπρόεδρος της Internet Hellas, της Delta Singular Εκπαιδευτικής και Εντεταλμένος Σύμβουλος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Delta Singular. Είναι μέλος του Ακαδημαϊκού Συμβουλίου του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, από το 2019 – σήμερα.
Είναι επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδος (ΣΕΠΕ), του οποίου υπήρξε Πρόεδρος για 8 χρόνια και επίσης επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ), του οποίου υπήρξε Πρόεδρος για περισσότερα από 15 χρόνια.

Ο Θάνος Χαριστός γεννήθηκε το 1977 και αποφοίτησε από τη Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης. Σπούδασε Νομική και Πολιτικές Επιστήμες στο Α.Π.Θ. και εν συνεχεία από το ίδιο πανεπιστήμιο έλαβε το 2002 μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στον κλάδο του Εμπορικού και Οικονομικού Δικαίου. Έχει αρθρογραφήσει κατά διαστήματα σε διάφορα έντυπα για επίκαιρα νομικά θέματα.Τη διετία 2002-2004 εργάστηκε ως νομικός σύμβουλος Υφυπουργού στο Υπουργείο Εξωτερικών και εν συνεχεία άσκησε ενεργή δικηγορία στο δικηγορικό γραφείο του πατέρα του «Ιωάννης Χαριστός και συνεργάτες» ασχολούμενος με θέματα Εμπορικού και Αστικού δικαίου. Το 2010 ίδρυσε στην Θεσσαλονίκη μαζί με άλλους τη Δικηγορική Εταιρεία “Primius”, ενώ από το 2016 μαζί με το Γιώργο Οικονόμου αποτελούν τους εταίρους της Δικηγορικής Εταιρείας Nexus με έδρα τη Θεσσαλονίκη.Ο Θάνος Χαριστός είναι δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω και έχει χειριστεί ευρύ αντικείμενο υποθέσεων αστικού δικαίου, δικαίου επιχείρησης, καθώς και δικαίου ακινήτων. Παράλληλα είναι νομικός σύμβουλος εταιρειών και άλλων νομικών προσώπων. Ομιλεί την Γερμανική, Αγγλική και Ρωσική γλώσσα.

0
+
Επισκέπτες
0
Χρόνια
0
Εκθέτες
0
Success Stories

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Η ΕΚΘΕΣΗ

Πληροφορίες για την έκθεση

Η Real Estate Expo διοργανώνεται απο την RM International κάθε Μάιο στην Αθήνα με την διακριτική ονομασία Premium Real Estate Expo, καθώς και κάθε Νοέμβριο στην Θεσσαλονίκη, με την συνεργασία της ΔΕΘ HELEXPO, με την διακριτική ονομασία Real Estate Expo North.  Πρόκειται για τη μοναδική έκθεση για τα ακίνητα και τις επενδύσεις στην Ελλάδα με διεθνή προσανατολισμό, προσελκύοντας εκατοντάδες ξένους επενδυτές σε κάθε διοργάνωση.

ΔΕΘ HELEXPO
10-12 Νοεμβρίου 2023

Διεύθυνση: Εγνατία 154, 546 36 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τηλέφωνο: 2310 291111